Kijk-tip: 'Get Organized with The Home Edit' seizoen 2

31 Maart 2022

Onze favoriete professional organizers Clea en Joanna zijn weer terug met een nieuw seizoen van 'Get Organized with The Home Edit'! Na het succesvolle eerste seizoen waarin de dames de huizen van gezinnen en celebrities tot in de perfectie op orde brachten, komt Netflix uit met het tweede seizoen op 1 april. Wij vertellen je alles over deze serie, en lichten onze favoriete The Home Edit producten uit.


Bron: Instagram account @thehomeedit 


De serie 'Get Organized with The Home Edit' heeft al miljoenen kijkers geïnspireerd om zelf ook aan de slag te gaan met het organiseren van hun huis. Clea en Joanna hebben een sterk oog voor detail en kunnen ruimtes zo functioneel mogelijk inrichten, op een manier dat het er geweldig uitziet. Na het razende succes van het eerste seizoen van de Netflix serie, brachten ze onder andere verschillende boeken uit, en ook een productlijn in samenwerking met iDesign onder de naam The Home Edit.

Producten:
Draaiplateau met vakken en uitneembaar bakje
Voorraadbussen luchtdicht
Draaiplateau 23 cm
Opbergbox C voorraadkast 

In het eerste seizoen kon je zien hoe de huizen van een aantal celebrities werden georganiseerd door de dames van The Home Edit, met onder andere Khloe Kardashian, Eva Longoria en Reese Witherspoon (wie executive producer van de serie is). In het tweede seizoen zul je ook huizen van een aantal celebrities voorbij zien komen, zoals Drew Barrymore, Chris Pratt en Kevin Hart. Wij dromen weg bij de perfect ingerichte kasten en ruimtes, waarbij producten ook nog eens op kleur zijn gesorteerd! Zoals in het eerste seizoen, zal er in elke aflevering een huis van een gezin op orde worden gebracht, en ook een huis van een bekend persoon. Hiervoor gebruiken de professional organizers producten uit hun eigen productlijn, maar ook producten van andere fijne opberg-merken. 


Producten:
Houten draaiplateau 27 cm iDesign 
Metalen mandje houten handvatten Zeller Present
Gevlochten mandjes 4-delig Five®

Onze all-time favoriete product die Clea en Joanna graag gebruiken, is de opbergbox met open voorkant. Hier kun je gemakkelijk de items uit pakken die je nodig hebt. De transparante opbergboxen van The Home Edit zijn ook beschikbaar in het hout, in de Wooden Collection. Ook de draaiplateaus zijn favorieten! De dames gebruiken vaak het 23 cm draaiplateau, en het draaiplateau met vakken en uitneembaar bakje. Dit zijn echte must-haves voor in de voorraadkast, maar ook bijvoorbeeld te gebruiken in de badkamer! 

 

Producten:
Blikjes & kruiden organizer uitschuifbaar
Draaiplateau 2 niveaus The Home Edit
Opbergbox A voorraadkast 


Geïnspireerd door The Home Edit om aan de slag te gaan met het organizen van je huis, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken? Neem hier een kijkje bij onze opbergtips!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen