Valentijnsdag - wees eens uniek!

4 Februari 2021
door Tobias

Valentijnsdag, 14 februari. Voor iedereen met een relatie een dag waarbij je creatieve vaardigheden voor het vinden van een valentijnscadeau tot het uiterste worden getest. Want wéér een kettinkje, armbandje of het zoveelste geurtje voldoet niet meer aan de moderne maatstaven. Na uren piekeren en surfen op het internet kom je toch vaak weer op datzelfde uit. Maar voor de mannen onder ons: ik heb een leuk idee…ook wel voor de vrouwen eigenlijk.

 

Door veel ouderen wordt valentijnsdag gezien als commerciële nonsens. Maar je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. De viering van de dag van de liefde is overgewaaid uit Amerika en is inmiddels zo goed ingeburgerd dat, ook al heb je jezelf voorgenomen er niet aan mee te doen, je jezelf toch nadien schuldig gaat voelen wanneer je je geliefde niet hebt verrast. Valentijnsdag is dan ook niet iets wat is ontstaan in de afgelopen decennia door één of andere marketing goeroe. Deze eeuwenoude traditie wordt 14 februari 2021 voor de 1525e keer gevierd.

 

Cadeau voor een cadeau

Nee, dit is geen typefout. Heb je al langere tijd een relatie? Dan zijn alle soorten cadeaus waarschijnlijk al voorbij gekomen. Maar een cadeau waar je deze cadeaus op een mooie manier in kunt opbergen, dat is iets nieuws. Een opbergproduct, iets hipper betiteld ‘organizer’ is niet alleen praktisch maar ziet er tegenwoordig ook heel hip en luxueus uit. En het idee achter het geven van een organizer is uniek, en laat dat nou net één van de belangrijkste dingen zijn om een cadeau te laten slagen.

 

Valentijn cadeau vrouw

Op 14 februari 1979 hield één van de zwaarste sneeuwstormen Nederland in bedwang. Het noorden van het land was compleet ondergesneeuwd en dus werd deze valentijnsdag voornamelijk doorgebracht onder een warm dekentje binnenshuis. Nu, 2021, in de tijd waarin Corona het land beheerst zitten we wat dat betreft niet in een compleet andere situatie tijdens valentijnsdag. Een luxe diner in een restaurant of een theatervoorstelling, dit jaar even niet. Daarom is het extra leuk om uit te pakken met een leuk en uniek cadeau voor je geliefde. Hieronder vind je mijn top 3 valentijn cadeaus voor een vrouw.

              

 

De luxe stackers box is een mooie toevoeging voor al haar sieraden. Ideaal voor op het nachtkastje of op het dressoir. De lazy suzan is een leuke toevoeging voor het geven van bijvoorbeeld douche-flacons. Kleed de lazy suzan aan met nog wat (chocolade) hartjes, en je hebt een top cadeau. Ook de sieradenboom is natuurlijk een eyecatcher. Als extraatje kan je er nog een leuk nieuw armbandje aan hangen! 

 

Valentijn cadeau voor hem

Voor de vrouwelijke lezers, een top 3 valentijn cadeaus die ik als man zeker zou willen krijgen:

             

 

Zin gekregen om te gaan opruimen? Neem ook eens een kijkje bij onze opbergtips

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen