Toilet inrichten - Opbergproducten

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10
  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis retourneren
  • Klantbeoordeling /10

Toilet inrichten: tips voor kleine en grote ruimtes

“Waarom zou ik mijn toilet inrichten?” Een vraag die we vaak binnen krijgen bij So Clever. Het toilet is een kleine ruimte in huis waar je meer tijd doorbrengt dan je denkt. Een volwassen persoon gaat gemiddeld namelijk 5 tot 8 keer per dag naar het toilet. En: gemiddeld bewaart je er meer spullen dan je denkt: een voorraad toiletpapier, extra zeep, kranten en tijdschriften… En stiekem nemen we ook allemaal onze telefoon mee naar binnen. Daarom hebben wij een groot assortiment aan toilet accessoires waarmee jij je toilet kan inrichten. Je zal je verbazen over de verschillende wc ideeën die zult opdoen! 

Toilet inspiratie opdoen

Door onze verschillende toilet accessoires te bekijken, zal je vanzelf verschillende wc ideeën opdoen. We bieden namelijk veel meer producten aan dan alleen een standaard wc rollenhouder. Wat dacht je van een toiletrolhouder staand met plankje voor je telefoon? Of een tijdschriftenrek voor aan de wand? So Clever heeft het allemaal.

Gelijk aan de slag

Wanneer je toilet inspiratie heb opgedaan, wil je natuurlijk het liefst meteen aan de slag. We hebben dan ook veel toilet accessoires die je kan ophangen zonder boren. Zo kan je meteen starten met je toilet inrichten wanneer je je bestelling ontvangen hebt! 

Ben je al aan het opruimen geslagen? Dan ben je vast in de stemming om ook de badkamer eens onder handen te nemen. Veel van onze toilet accessoires kan je ook in de badkamer gebruiken, maar neem ook eens een kijkje bij het volledige assortiment voor het inrichten van je badkamer en ordenen van je badkamerkastjes.