Ruimtebesparend afwasrek

Ruimtebesparend afwasrek voor de keuken

In de keuken kun je gebruik maken van diverse rekken. Zo heb je speciale rekjes om meer opbergruimte te creëren in je keukenkastje, rekjes voor aan de wand of zelfs rekken die ja aan een deurtje kunt hangen. Maar wist je dat een afwasrek ook onder keukenrekken valt? En laten de afwasrekken van So Clever nou ook nog eens ruimtebesparend zijn.

Geen nat aanrecht meer

Als je geen vaatwasser in je keuken hebt of je hebt bepaald servies dat altijd met de hand afgewassen moet worden, herken je wel het natte aanrecht dat ontstaat na een afwasbeurt. Gelukkig heeft een afwas rekje een lekbakje dat al het overtollige water opvangt en dus niet op je aanrecht kan terecht komen. Maar niet alleen het lekbakje maakt het afwasrek zo praktisch...

Afwasrek met praktische accessoires

Want kies je een afwasrek uit van So Clever, dan krijg je een organizer thuis met meerdere etages. Maar ook fijne accessoires kunnen niet ontbreken op het afwas rekje. Kijk maar eens naar dit vaatrek van Zeller. Deze heeft een speciaal messenblok aan de achterkant zitten waardoor je ook scherpe keukenmessen veilig kan afwassen. En het afwasrek met twee niveaus van Five® hebben metalen haken aan de zijkant waar je waterglazen en mokken kunt laten uitdruppelen.  

Wijnglazen veilig afwassen

Vele wijnglazen kunnen niet in de vaatwasser. Na een avondje borrelen moet je deze dus echt met de hand afwassen. Gelukkig is dat geen probleem met het vaatrek van Five® waar een speciale wijnglazenhouder bij wordt geleverd. Hang de wijnglazen veilig op in de daarvoor bestemde houder nadat ze goed zijn gesopt. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat je dure wijnglazen uit je hand glijden.

Keukenrekken die samenwerken

Heb je de vaat gedaan, dan kun je het afwasrek in een van je keukenkastjes opbergen om je aanrecht vrij te houden. Maar ook het zojuist afgewassen servies moet een plekje krijgen. En laten we daarvoor nou ook speciale organizers hebben. Ruim bidons op in een flessenhouder en jepannen en deksels kun je netjes opbergen in een dekselrek en pannenhouder. En ook je natte theedoek moet netjes worden opgehangen aan een haakje om te kunnen drogen. Zo werken onze keukenrekken fijn samen.

Inspiratie opdoen

Bij So Clever verkopen we vele organizers en voor iedereen wat wils. Wil je nou eerst nog inspiratie opdoen voordat je tot kopen overgaat, lees dan eens rustig onze blogs en/of opbergtips door. En wil je een van onze organizers in gebruik zien, dan kun je de foto’s van onze leuke clever costumers bekijken.