Knutselspullen opbergen & Hobby organizers

Kleurrijk naaigerief

Verschillende organizers voor al jouw knutsel- en hobbyspullen.

De perfecte oplossing voor al jouw knutselspullen

Bij So Clever bieden we je de perfecte oplossing aan om al jouw knutselspullen op te bergen. Ben jij een creatieveling die dol is op knutselen, tekenen, naaien, schilderen of andere hobby’s? Dan ben je je waarschijnlijk al bewust van hoe snel knutselspullen zich kunnen verspreiden. Gedaan met uren lang zoeken naar die ene pot verf of die ene kwast. Misschien ben je wel op zoek naar bakjes voor je knutselspullen, of misschien juist naar een doos voor je naaispullen? Alles heeft zijn eigen plekje met onze organizers om knutselspullen mee op te bergen.

Houd je hobbyruimte opgeruimd en geïnspireerd

Het organizen van je knutselspullen heeft verschillende voordelen. Allereerst brengen ze orde in de chaos. Kies daarom voor organizers met sorteervakken om kleine items netjes te organiseren, of ga voor stapelbare exemplaren om ruimte te besparen. Of vind je het juist belangrijk om je knutselspullen stofvrij en beschermd te houden? Onze knutselspullen organizers met deksel bieden hiervoor de perfecte oplossing. De transparante organizers van Orthex zijn hiervan een goed voorbeeld. Door hun transparante deksels vind je zo terug waar je naar op zoek bent. Geen gedoe hebben met montage? Onze knutselspullen opbergers zijn er ook kant-en-klaar zodat je meteen aan de slag kunt met knutselen! Voor nog meer gemak bieden we draaibare en verstelbare organizers aan. Een populair voorbeeld hiervan zijn onze draaiplateaus. Hiermee kan je gemakkelijk toegang krijgen tot al je materialen, zelfs als deze zich aan de achterkant van je kast bevinden. Tenslotte zijn er ook nog uitschuifbare organizers voor bijvoorbeeld in je lade. Deze passen zich aan aan jouw behoeften waarbij je ze kan uitbreiden voor extra opbergruimte. Schuif ze in voor een compacte opslag wanneer jij daar nood aan hebt.

Diverse materialen voor verschillende looks

Bij het kiezen van jouw perfecte knutselspullen opberger is het materiaal waaruit deze is gemaakt van groot belang. Elk materiaal heeft zo zijn eigen unieke voordelen en uitstraling. De kunststoffen knutselspullen opbergers zijn vaak transparant waardoor je moeiteloos de inhoud kan zien. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en ideaal dus voor het opbergen van knutselmaterialen die mogelijk vlekken veroorzaken. iDesign is een merk wat hierin erg populair is. Daar tegenover staan de katoenen en polyester organizers die juist zacht en flexibel zijn. Deze zijn geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld stoffen en garens. Deze hebben vaak voorziene vakken en zakken voor het specifiek organiseren van textiel gerelateerde materialen. Maar er zijn ook houten opbergers zoals die van het merk Zeller Present die een tijdloze en warme elegantie uitstralen. Daarbovenop zijn ze erg stevig. Metalen opbergers daarentegen zijn robuust en juist geschikt voor de iets zwaardere knutselmaterialen zoals potten en blikken verf. De milieuvriendelijke bamboe organizers zijn dan weer licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Al onze organizers om knutselspullen mee op te bergen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen jouw (dagelijkse) knutselavonturen!

Waarom kiezen voor onze knutselspullen organizers?

Waarom kostbare tijd verspillen met het zoeken naar spullen wanneer je je creatieve energie kunt steken in het maken van kunstwerken? Met onze organizers om knutselspullen op te bergen kun je je items efficiënt opbergen en je creatieve proces vereenvoudigen. Laat je inspiratie de vrije loop terwijl je knutselruimte er netjes en georganiseerd uitziet. Over inspiratie gesproken, heb je al eens een kijkje genomen bij onze opbergtips? Hier vind je tal van opberginspiratie zodat jij georganiseerd en geïnspireerd aan de slag kan met jouw volgende project!

Dit heb je eerder bekeken