Onder-het-bed opslag

Spullen opbergen onder bed: de ideale opslagplaats

Spullen opbergen onder het bed is de ideale manier om extra opslagruimte te creëren als je de spullen in je kamer wil opruimen. Je hoeft namelijk niks te doen voor de opbergruimte onder je bed, die is er gewoon! Het enige wat je kan doen, is het plaatsen van slimme bed opbergers. Hiermee haal je namelijk het maximale uit de opbergruimte. Je vindt op deze pagina handige producten, zoals vacuüm opbergzakken, een handige bedroller, een dekbed opberghoes of schoenenhoes waarmee je de bed opbergruimte optimaal benut. 

Zomer of winter dekbed opbergen

Wellicht wissel je twee keer per jaar van dekbed of maak je gebruik van een extra deken die je in de winter niet nodig hebt. Waar moet je dan je winter dekbed opbergen? Omdat we snappen dat je deze compact en stofvrij wil bewaren, vind je op deze pagina bijvoorbeeld vacuümzakken voor je dekbed of een speciale dekbed opberghoes. Zo kan je je winterdeken compact bewaren en gemakkelijk opbergen onder je bed. 

Bed opbergers op wieltjes

Als je ruimte onder je bed als opbergruimte wil indelen, kan je deze plek met onze producten zó inrichten dat je net zo makkelijk bij je spullen kan als wanneer ze in een kast stonden. We hebben daar verschillende bed opbergers voor, zoals een bedroller op wieltjes en een onderbedbox met verdeelvakken. Staat de opbergbox die je zoekt hier niet tussen? Dan vind je op de pagina opbergbakjes en opbergboxen ons hele assortiment. 

Kleding en schoenen opbergen onder bed 

Wie een overvolle kledingkast heeft, kan gebruik maken van de bed opbergruimte. Bijvoorbeeld met vacuüm opbergzakken, een schoenenhoes of een opbergbox voor kleding voor onder het bed. Wil je eerst wat ideeën opdoen voordat je je kleding in vacuüm opbergzakken stopt? Op de pagina kledingrekken vind je al onze slimme items voor het opbergen van je kleding.