Speelgoed opbergers

Speelgoed opbergen en de kindkamer opruimen 

Autootjes, poppen, Lego en al het favoriete speelgoed van je kind: speelgoed opbergen doe je met de handige opbergboxen van So Clever. Het speelgoed van je kind groeit met de leeftijdsfase van je kind mee: van Duplo tot Lego, van pop tot Barbie. Daarom wil je handige en multifunctionele opbergboxen voor alle verschillende type speelgoed. We hebben dan ook een breed assortiment om speelgoed in de kindkamer op te ruimen. 

Groot en klein speelgoed opbergen

Om wat voor speelgoed het ook gaat, wij hebben de opbergbox die je zoekt! Een opbergkist of opbergzak voor groter speelgoed, zoals knuffels, houten blokken, of de accessoires voor de speelgoed keuken. Of een opbergmand voor kleiner speelgoed, zoals treintjes, autootjes en poppen.

Zacht speelgoed opruimen 

Knuffels opruimen kan gemakkelijk in een opbergzak of opbergmand. Zo blijven ze allemaal bij elkaar en slingeren de knuffels van je kids niet door het hele huis. Kies je voor een handige opbergkist of opbergbox, dan kun je ze ook nog eens stofvrij bewaren. Deze zijn ook super geschikt als je dekentjes wil opbergen. Al onze opbergboxen voor speelgoed zijn multifunctioneel. Wil je het complete overzicht van bakken, boxen en manden? Bekijk dan de categorie opbergbakjes en opbergboxen.

Lego opbergen

Lego opbergen vraagt om een net wat ander opbergsysteem dan ander speelgoed. Je wil namelijk niet dat je deze kleine blokjes terugvindt onder de bank of tussen de bankkussens. Of nog vervelender: dat je ze per ongeluk opzuigt tijdens het stofzuigen, en je vervolgens de stofzuigerzak moet open halen het om het favoriete Lego-poppetje van je kind terug te vinden. Gebruik dus hiervoor dus het beste een opbergbox of ton met deksel. Heb je nog een vraag over het opruimen van een bepaald soort speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit heb je eerder bekeken