The Home Edit: the neat-freaks die je nodig hebt in je leven

22 Januari 2021
door Iris

The Home Edit.. Ik weet nog zo goed toen ik voor het eerst werd geïntroduceerd aan het duo. Het was via de Instagram-stories van Khloe Kardashian, waar ik haar heavenly organized pantry zag. Vanaf toen was ik om. 

 

Ik volg de Kardashians graag en wist al dat Khloe een OCD tik heeft (hier nog zo een!), maar ik wist niet dat er iemand achter het organizen zat. Ik wist niet hoe snel ik moest klikken op het account van the Home Edit, waar de kleurrijke regenboog structuur, organized pantries en gestructureerde werkplekken mij tegemoet kwamen. Ik was in mijn happy place. Inmiddels volg ik het duo nu al 2 jaar op Instagram en zijn ze onlangs ook met hun eigen Netflix-serie uitgekomen: Get organized with the Home Edit. Los gezien van de overdreven Amerikaanse manier van televisie maken, is dit een ge-wel-dig-e serie. In de serie gaan Clea en Joanna (de oprichters van The Home Edit, voor als je dat nog niet wist), langs bij bekende en niet bekende personen, waar onder andere Khloe Kardashian en Reese Witherspoon in voor komen. 

The Home Edit

Dit zijn de precieze stories die mij tot The Home Edit leidde. Van deze resultaten word je toch spontaan blij?!

 

The Home Edit is bekend geworden met hun regenboog structuur en met de gedachtegang dat overal een systeem in moet zitten. Wellicht dat je de bekende uitspraak van Reese Witherspoon dan ook wel kent: ‘It’s a system!’, waarop beide dames volmondig bevestigen ‘It’s a system!’ Doormiddel van praktische transparante bakken en kleur coördinatie weet het duo altijd en overal een mega overzichtelijk resultaat neer te zetten. Mijn favoriete resultaten zijn nog altijd de koelkast en voorraadkast van Khloe Kardashian. Alles in haar huis is natuurlijk huge, waardoor de resultaten allemaal nog wat mooier zijn. Ik ga heel goed op dit soort resultaten. I guess it’s the OCD in me. 

 

Lees meer
De KonMari methode: ken jij het al?

 

The Home Edit collectie

Nu mag ik met alle blijdschap vertellen dat The Home Edit, samen met iDesign,

The Home Edit make-up opbergers

het merk dat ze vrijwel overal voor gebruiken, een eigen lijn heeft uitgebracht. Yes! Zo ben ik bijvoorbeeld super enthousiast over The Home Edit koelkastbakken en The Home Edit make-up opbergers. Deze zijn namelijk stapelbaar waardoor je de opbergers zelf kan samenvoegen tot het gewenste resultaat.

De lijn is alles wat we van iDesign gewend zijn, maar dan allemaal net wat handiger en stijlvoller. Zo beschikken veel bakken over lades en zijn ze uitgekomen met de ideale The Home Edit draaiplateau. En wat ben ik trots dat we deze toffe collectie bij So Clever mogen aanbieden.

Bovendien vind je niet alleen bij ons op het kanaal inspiratie met alle opbergers van The Home Edit, ook de dames zelf posten veel mooie gebruikersfoto's met de organizers. Ze zijn daarnaast ook nog eens heel vermakelijk op Instagram met grappige tiktoks om hun feed zo nu en dan mee op te breken. Aanrader! 

 

Tips van de dames zelf

Benieuwd naar tips van Clea en Joanna? Lees dan even deze blog waarin Clea en Joanna aangeven welke producten je maar beter gelijk je huis uit kunt zetten. 

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen