Mottez

Mottez is een Frans familiebedrijf dat sinds 1947 verschillende opberg oplossingen bedenkt, ontwerpt en produceert. Alle producten zijn gericht op het praktisch, beschermd en handig opbergen van huishoudelijke artikelen, voornamelijk in de gang, werkplaats, tuin of garage.

Opbergen in huis met Mottez

Mottez heeft een ruim aanbod aan handige opbergsystemen die zorgen voor een praktische indeling in verschillende plekken in en rondom huis.

Gereedschap ophangen

Het handigste is als je gereedschap altijd op dezelfde plek ligt, zodat je niet misgrijpt. Helaas is dit vaak niet het geval als je een werkplaats of garage bekijkt. Mottez heeft een handige gereedschapswand die ervoor zorgt dat de klusliefhebber in huis zijn gereedschap kan opbergen. Daarnaast bieden ze ook kleinere opbergmogelijkheden voor gereedschap. Bijvoorbeeld een gereedschapshouder met klemsysteem of een magnetische gereedschaphouder. Voor groter gereedschap zijn gereedschapshaken gemakkelijk inzetbaar. Berg jouw bezems, schepjes en harken ook gemakkelijk op met deze oplossing voor tuingereedschap.

 

Mottez fietsendrager in huis

Extra ruimte in je garage of werkruimte kun je creëren door je fiets op te bergen aan de muur of het plafond. Vind jij de fiets ook altijd zo’n sta-in-de-weg? Het merk biedt daarvoor verschillende varianten van de gebruikelijke fietshaak aan. Liever je fiets aan het plafond ophangen? Dan is de fietslift een ideale oplossing. Alle haken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een hoge draagcapaciteit. Nog extra ruimte besparen? Dan is misschien een inklapbare houder voor een fiets, step of e-bike handig voor in huis.

 

Flessen opbergen

Ben jij een echte wijnliefhebber en wil je deze graag veilig opbergen? Dan biedt dit merk verschillende, handige en stapelbare oplossingen voor je wijnflessen. Berg de wijnflessen veilig op in de (bij)keuken, garage of gewoon in de woonkamer. Kies voor de flessenhouder van polystyreen, materiaal dat isoleert en licht, vocht, hitte en trillingen tegenhoudt. Of kies voor een kleinere variant flessenrek. Het veilig opruimen van een grote hoeveelheid flessen kan een probleem zijn, maar met deze flessenhouders is dit geen probleem meer.

 

Ophanghaken en beugels

Vaker last van het spullen die in de weg staan? Berg het hoog op in plaats van dat het op de grond in de weg blijft staan. Als je banden, groot gereedschap of tassen wil opbergen, zijn opberghaken een goede keuze. Een ruim assortiment met haken die veel draagcapaciteit hebben. Deze rechte opbergbeugel is ideaal voor autobanden. Daarnaast hebben we verschillende ophangbeugels, haken met v-vorm of gereedschap haken die ideaal zijn voor groot gereedschap voor in de tuin, denk aan een elektrische zaag.

Innovatie en kwaliteit

Alle producten van dit merk worden door specialisten ontworpen, bewerkt, getekend en getest. Het bedrijf is constant bezig met het innoveren van oude producten en het ontwerpen van toekomstige producten. Ze hebben elke maand ook een nieuwe product-release. Daarnaast handelen ze eco-verantwoordelijk door strikte afvalscheiding.

 

Mottez bij So Clever

So Clever biedt online een ruim assortiment aan van opbergers en organizers van dit merk. Als dé opberg expert van Nederland inspireren jou graag! Dit doen we door opbergtrends te behandelen in onze blog en daarnaast hebben we ook een Shop the look pagina met heel veel inspiratie voor opbergmogelijkheden. Fan van opbergen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot organiseren en opbergen. Je kan je inschrijven onder aan de pagina met je eigen e-mailadres.