Trendform

Trendform werd in 1997 als eenmanszaak opgericht door Andy Nanz. Het doel: wereldwijd trendy woonaccessoires zoeken en deze als groothandel in Zwitserland verdelen. Vandaag de dag werkt het merk met twee pijlers. Naast de handels- en logistieke activiteiten, creëert en produceert Trendform zijn eigen producten die zowel nationaal als internationaal worden gedistribueerd.

 

Trendform bij jouw in huis

Trendform heeft verschillende woonaccessoires die een toevoeging zijn en zorgen voor structuur bij jouw in huis. Bekijk de volgende plaatsen in huis waar deze producten bruikbaar zijn.

Boeken en tijdschriften op een vaste plek

Boeken en tijdschriften lees je vaak niet in een keer uit. Vaak denk je ‘Dat wil ik nog een andere keer lezen’ of heb je een recept gezien en bewaar je het tijdschrift. Boeken en tijdschriften blijven liggen, wachtend op een tweede gebruiksmoment. Dit merk heeft een handige boekenhouder om jouw boeken bij elkaar te houden op een vaste plek. Daarnaast is de trendy tijdschrifthouder een goede oplossing om tijdschriften in te steken. Daarnaast is het ook functioneel voor het bewaren van recepten voor in de keuken.

 

Ruim je kantoor op

Zorg ervoor dat je werkplek, zowel thuis als op het werk, opgeruimd is. Zo kun je volledig focussen op je werk. Zijn jouw pennen ook altijd zoek? Begin dan met opruimen door een pennenbakje aan te schaffen. Bewaar naast pennen ook kleine artikelen als een liniaal, gum en potloden in dit bakje. Het opbergen van grotere kantoorartikelen kan in dit metalen bakje, zowel visitekaartjes als een nietmachine zijn hierin te bewaren. Zorg dat losse onderdelen niet meer slingeren en bewaar ze in dit bakje. Dit bijpassende memobord is ideaal voor het bewaren van een planning of kleine notities. Het is een staand bord en daardoor hoef je deze niet te bevestigen aan de muur en kun je hem gemakkelijk verplaatsen.

 

Post organiseren

De stapel post blijft maar groeien. Als de post niet op je deurmat ligt, dan zit het wel in je mailbox. Bewaar het overzicht en ruim je post op. Dit postbakje van metaal is ideaal voor het opbergen van grote en kleine brieven. Mocht je toch een uitgebreidere organizer willen? Dan kan deze sleutel en post organizer je helpen. Berg naast de post ook je sleutels op. Naast het praktische aspect is het ook een stijlvolle keuze die past bij elk interieur.

 

Extra ophangmogelijkheid met haken

Met deze magneethaken van Trendform heb je altijd genoeg ophangmogelijkheid tot je beschikking. Ideaal inzetbaar in verschillende ruimtes in huis. Gebruik de magneet met musketonhaak om jassen op te hangen in je kledingkast. Verder heeft dit merk ook zwarte magneethaken en zilvere magneethaken in het assortiment. Deze haken zijn ideaal voor het ophangen van thee- of handdoeken in de keuken. Bovendien ook voor badjassen of badhanddoeken in de badkamer. Door de magnetische haken is het niet nodig om te boren in muren of kasten en voorkom je beschadiging.

 

Trendform bij So Clever

Wij, van So Clever, hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Trendform. Wij leren jou graag hoe je door praktische opbergoplossingen jouw huis gemakkelijk kunt ordenen. Organiseer bijvoorbeeld jouw kantoorof badkamer en vereenvoudig je dagelijkse leven. Bij elk product van Trendform staat duidelijk beschreven hoe en waar in huis je de producten kunt gebruiken. Inspiratie nodig? Bekijk onze handige en inspirerende opbergtips.